29 февруари е изключително специален ден, който се появява веднъж

...
29 февруари е изключително специален ден, който се появява веднъж
Коментари Харесай

Какви мистични сили притежават родените на 29 февруари

29 февруари е извънредно специфичен ден, който се появява един път на четири години и който е обвързван с редица чудати поверия. Затова и родените на 29 февруари се смятат за хора със специфична задача и невероятна орис.

Още в първите епохи от Новата епоха философите и летописците стартират да се интересуват живо от датата 29 февруари и да ѝ приписват невероятни свойства.

Така да вземем за пример някои антични философи и знахари настояват, че в нощта на този ден се отваря специфичен портал сред живия свят и други невидими за елементарния човек Вселени.

През този вълшебен мост обаче минават хора, надарени с вълшебен заложби. Медиуми, орисници, положителни магьосници идват на помощ на човечеството в битката с неприятното и отрицателното.

По тази причина произлиза и схващането, че родените на 29 февруари обладават вълшебен сили и гении, които са рядко присъщи за останалите. Ето за какво в по-древни времена към такива хора са се отнасяли с съмнение или пък благоговение.

Какво още споделят за характера на родените на 29 февруари? Това са хора с извънредно мощна вътрешен глас, които са на Земята, с цел да бъдат учители и медиатори в разногласия.

Те са с чист разум и душа. Не им е присъщо неприлично държание. Самите те усещат, че имат доста по-висши цели и задачи, нямат време да се ангажират с интриги и подлости. Вселената чака от тях да правят единствено добрини и да създадат човечеството едно по-добро място.

 Сили на родените на 29 февруари са невероятни

Какво значи, в случай че срещнете някого, роден на 29 февруари?

Шансът някой да се появи на бял свят точно на тази дата напълно не е огромен. Според статистиката това се случва 1:1461. По тази причина единствено срещата с подобен човек се смята за вълнуващо и неизмеримо събитие.

Ако Съдбата ви срещне с такова лице, знайте, че се пробва да ви каже нещо. Бъдете нащрек, тъй като той се появява като ваш нравствен преподавател и ментор. Не го отпращайте, а се пробвайте да го задържите в живота си, тъй като неговата компания ще ви е доста скъпа. От родените на 29 февруари ще получите значими препоръки, които ще ви оказват помощ при решаването на проблеми.

Ако пък човек от вашата фамилия е роден на тази дата, шансът ви е още по-голям. Цялото ви семейство ще бъде закриляно от положителни сили. Висшите пазители ще бдят над вас и дома ви.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР