28 май е последната дата, на която трябва да бъде

...
28 май е последната дата, на която трябва да бъде
Коментари Харесай

Фандъкова: 28 май - финалният срок за ремонта на Графа

28 май е последната дата, на която би трябвало да бъде подготвен ремонта на столичната улица " Граф Игнатиев ". Това съобщи столичният кмет Йорданка Фандъкова пред БГНЕС.

След това за всеки ден забавяне фирмата-изпълнител би трябвало да заплаща над 200 000 лв.. Говорим за привършване на строителните действия, по метода, по който надзорът е предписал - компанията има наставления за премахване на забележки, с цел да бъде признат обекта с Акт 15, посочи столичният кмет.

По думите й седемте архитектурни композиции за сядане (пейките, които бяха кръстени " гробищна стилистика ", " пейко-кошчета " ) са разпределени по нов метод за площадите по знаковата столична улица.

Книжният пазар, който десетилетия бе на площад " Славейков ", не е част от плана за ремонт на " Графа ". То е наше решение, за което работим. С търговците от книжния пазар имаме спогодба да работим дружно, тъй че да се изберат най-хубавите уреди - да са естетични и да са комфортни за тях, сподели Фандъкова.

Тя се надява видеонаблюдението, което в този момент се построява да помогне за справяне с вандализма. Пейката на татко и наследник Славейкови ще се върне на мястото си на едноименния площад.

Запитана дали София може да поеме още 1 млн. поданици, Фандъкова сподели: " това че може, не значи, че би трябвало ". Тенденцията е за непрестанно увеличение на броя на хората в огромните градове. Хората имат опция да се движат свободно - дали ни харесва или не е различен въпрос, само че това е наклонност, която би трябвало да посрещаме. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР