28 кадъра на БФХГ и Fibank, между които и непоказвани

...
28 кадъра на БФХГ и Fibank, между които и непоказвани
Коментари Харесай

Уникална изложба на българските гимнастички се открива на 21 август в София

28 фрагмента на БФХГ и Fibank, сред които и непоказвани досега фотографии, ще бъдат изложени сред 20 август и 5 септември в градската градина до Народен спектакъл " Иван Вазов ".

Между 10 и 16 септември България ще събере най-талантливите състезателки по художествена гимнастика за най-значимото съревнование в спорта. Поводът е Световното състезание, което ще се организира в " Арена Армеец ". Само няколко седмици преди началото на едно от най-големите спортни събития за годината, в София ще се открие неповторима галерия, отдадена на " Златните девойки ".

Всички фрагменти ще показват последните години на художествената гимнастика и ще слагат акцент върху девойките, които от 10 септември ще се борят за медалите в София.

" С тази галерия желаем да доближим всички хора до нашия спорт и да представим сегашния тим. Нека всеки, който още не е идвал на съревнование да мине през изложбата и след това, сигурна съм, ще му се прииска да пристигна в залата и да поддържа тези прелестни девойки ", съобщи президентът на БФХГ Илиана Раева, която ще участва на откриването.

Освен фрагментите на БФХГ, ще има и фотографии на Fibank, които са част от благотворителен календар на банката с девойките от националния тим по художествена гимнастика.

Официалното разкриване на изложбата ще се организира на 21 август от 12:30 часа в градската градина до Народния спектакъл. Всеки, който желае да се види онлайн с националните тимове на България и техните треньори, с посланика на Световното състезание Мария Петрова, с талисмана на шампионата Радина Филипова и други, е добре пристигнал на събитието.

Изложбата се реализира с поддръжката на Столична община, Министерство на младежта и спорта, Министерство на туризма, Fibank, Petrol, Vivacom, Дънди Прешъс Металс, Български състезателен тотализатор и Mall Serdika.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР