28-годишният Иван Йорданов, който изчезна безследно на 25 август от

...
28-годишният Иван Йорданов, който изчезна безследно на 25 август от
Коментари Харесай

Откриха мъртъв Иван Йорданов, който изчезна от парти край Варна

28-годишният Иван Йорданов, който изчезна безследно на 25 август от празненство, проведено в затворена Facebook група, е открит мъртъв, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Варна.
Трупът е открит преди няколко часа, а по неофициална информация по него няма забележими следи от принуждение. В момента на място текат процесуално-следствени дейности, а повече информация от полицията и прокуратурата се чака на следващия ден. От МВР-Варна отхвърлиха детайлности къде е намерено тялото на Йорданов, написа още Dir.bg.

Младият мъж, който е родом от Карнобат, само че живее в София, бил на палатка с другари в гориста околност край село Любен Каравелово, община Аксаково. Сигналът за изгубването на Йорданов бил подаден от татко му в 19.40 часа на 25 август. Родителят съобщил, че е приказвал по телефона със сина си, като се е чувала мощна музика. Иван Йорданов съумял да каже на татко си, че се е изгубил и батерията на телефона му ще падне. Малко по-късно съумял да изпрати локация.

Веднага бе проведено търсене, като в него бяха включени и военни служители на реда, които претърсиха бункери в изоставено военно отделение в региона на село Любен Каравелово. От младия мъж обаче нямаше и диря.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР