28-годишният грък не се подвизава в ефира на bTV. Дали

...
28-годишният грък не се подвизава в ефира на bTV. Дали
Коментари Харесай

Какво се случва с Цитиридис? Внезапно изчезна от bTV

28-годишният грък не се подвизава в ефира на bTV. Дали телевизионното му време изтече?

Такива въпроси провокира отсъствието му в делничните дни през януари. Но за жал на недоброжелателите му, мястото на гръка към момента е обезпечено. Оказва се, че Николаос е излязал в двуседмичен отпуск, като се чака да се завърне на 16 февруари, написа hotnews.bg.

„ Работните селфита от новогодишната нощ. За миналата година и всички останали желая да благодаря на себе си за търпението, на себе си за куража и най-много на себе си, че съм аз. Отпуск 2 седмици, довиждане “, гласи постът му в Инстаграм, който успокои топката във връзка слуховете за изхвърлянето му от медията.

На 31 декември бе излъчено последното издание на шоуто му. То бе в необикновен ден – събота, защото е част от новогодишната стратегия на bTV. В самия завършек на предаването шоуменът даде заричане на феновете, че ще бъде на екран и през 2023 година, а също така разкри и какво е изискал от продуцентите на шоуто.

„ Влязох при продуцента и споделих: „ Искам дребни, сладки котенца и кученца, които да стъпят към мен “. И те ми се изсмяха. Обаче аз не се майтапих, схванаха, че съм сериозен и ми споделиха: „ Имаме бюджет дори за 100 пиленца и десетина зайчета “. И дами и господа – от самото му начало това шоу е живото доказателство, че желанията и фантазиите се сбъдват. Ще се виждаме следващата година, това е моето заричане към вас. И ще се виждаме задоволително постоянно “, съобщи Цитиридис. Това може и да посатви завършек на слуховете, че стола на работното му място се клати.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР