28-годишният Георги от Тополчане е мъжът, който блъсна и уби

...
28-годишният Георги от Тополчане е мъжът, който блъсна и уби
Коментари Харесай

Шок! Пияният шофьор не само не спрял, когато убил момичето в Сливен, а отишъл на дискотека

28-годишният Георги от Тополчане е мъжът, който блъсна и умъртви 16-годишно момиче на пешеходна пътека. Инцидентът стана в неделя в 04:00 часа сутринта на бул. "Бургаско шосе " в Сливен.

"Водачът на Алфа Ромео се е движел в посока центъра, в този миг група младежи са прекосявали. Загиналото момиче е било първо в групата. Това съобщи Диян Митев от ''Пътна Полиция'' в ефира на bTV.

Водачът не е спрял на мястото на случая, а е траял към локална дискотека, където по-късно е бил открит.

Ужасяваща покруса с тийнейджърка потресе Сливен

За да настъпи гибелта ненадейно сигурно е карал с над 50 км в час, каквото е ограничаването за обитаемо място, само че това ще се откри с експертиза.

„ Това е един от натоварените булеварди, без повдигнати служители на реда. Сигнали на общината са пращани, също и на комисията по превоза “, посочи още униформеният.

От своя страна Ваня Белева представител на окръжна прокуратура уточни, че няма съответна информация, къде тъкмо са били децата.

Скандални разкрития за водача, умъртвил момиче на пешеходна пътека в Сливен

„ Ученици са в Професионалната гимназия по публично хранене. Момичето има непрекъснат и сегашен адрес в гр. Сливен. Органите на полицията са открили с дрегер 2,24 промила алкохол в кръвта на водача. Тепърва ще се открива с кръвна проба и урина какъв брой тъкмо е алкохолът и дали има други субстанции “, разясни още тя.

Водачът е притеглен към наказателна отговорност. От 3 до 15 години затвор го грозят.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР