28-годишният Емил Невенов Великов, който вчера бе задържан с постановление

...
28-годишният Емил Невенов Великов, който вчера бе задържан с постановление
Коментари Харесай

Обвиняем избяга от сградата на полицията в Разград, обявен е за общодържавно издирване

 28-годишният Емил Невенов Великов, който през вчерашния ден бе арестуван с разпореждане на Окръжната прокуратура в Разград до 72 часа за кражба в изискванията на рисков рецидив и изтегляне на пари от непозната дебитна карта, е избягал през вчерашния ден. Той е разгласен за общодържавно търсене. Издадена е и заповед за овакантяване на страната.

Инцидентът е станал в постройката на ОД на Министерство на вътрешните работи в Разград, където 28-годишният обвинен е бил разпитван от проверяващ служител на реда, след което му е било повдигнато обвиняването. В момента, в който Емил Великов трябвало да подпише разпита и постановлението, се наложило проверяващият служител на реда да излезе от кабинета си, с цел да окаже методическа помощ на собствен сътрудник. Обвиняемият е бил оставен за наблюдаване на различен проверяващ служител на реда.

В този миг осъжданият неведнъж Емил напуснал кабинета на проверяващия служител на реда, минал пред постовия служител на реда и напуснал постройката на ОД на Министерство на вътрешните работи. Веднага е почнало издирването му. До тази заран мъжът не е открит. Издирването продължава в цялата страна.

Както през вчерашния ден заяви пресцентърът на Апелативната прокуратура във Варна, 28-годишният Емил Великов проникнал в непознат дом, от който откраднал дамска чанта с портфейл с 200 лв.. В чантата намерил и дебитна карта със записан ПИН-код. След това с 5 преводи съумял да изтегли общо 200 лв.. Престъплението е било през 2018 година След като мъжът не бил открит, делото било спряно. Преди дни Емил бил открит като причинител на действието и арестуван.

В ОД на Министерство на вътрешните работи е почнала вътрешна инспекция по случая.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР