28-годишният Емил Невенов Великов, който избяга от сградата на полицейско

...
28-годишният Емил Невенов Великов, който избяга от сградата на полицейско
Коментари Харесай

Задържан е избягалият от сградата на полицейско управление рецидивист

28-годишният Емил Невенов Великов, който избяга от постройката на полицейско ръководство в Разград на 14 януари, е задържан късно нощес, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
Мъжът е открит на към километър и половина от село Острово в посока Брестовене при полицейска интервенция към 21.30 часа на 23 януари. Полицейски чиновници разпознали търсения. След това го задържали за 24 часа в РУ-Разград.
Мъжът беше обвинен за кражба и изтегляне на пари от непозната дебитна карта. Беглецът липсващ по време на разпит, откакто проверяващият служител на реда е трябвало да излезе от стаята, с цел да окаже методическа помощ на собствен сътрудник, а различен чиновник на реда е трябвало да го следи. Тогава Емил излязъл от стаята, минал край постовия служител на реда и напуснал полицейското ръководство. Издирването му е почнало незабавно, само че към момента не е открит. Кой е той ПРОЧЕТЕТЕ ТУК.
Районната прокуратура в Разград, която управлява досъдебното произвеждане за осъществено закононарушение по член 297 от Наказателен кодекс - бягство, ще изиска непрекъсната мярка „ Задържане под стража “ на обвинения, оповестиха от прокуратурата.
 
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР