28-годишният Божан И. бил добро и кротко момче, така го

...
28-годишният Божан И. бил добро и кротко момче, така го
Коментари Харесай

Красимира се изповядала в църква, че е убила младия Божан с тежест за фитнес

28-годишният Божан И. бил положително и добродушно момче, по този начин го разказват негови познати. Те не могат да обяснят по какъв начин се е стигнало до потресаващото ликвидиране, съобщи Трафик. 

" Беше почтен, радушен и непретенциозен. Поздравяваше всички с усмивква ", спомня си негов прочут.

Както оповестиха младият пловдивчанин е бил погубен от някогашната си 35-годишната Красимира Л.. На 21 октомври тя отива да се изповяда пред духовник и му споделя, че е умъртвила някогашния си другар в жилището си в " Кючук Париж ". Свещеникът, чул злокобната изповед, се обажда в полицията. 

Красимира е задържана и дружно с полицията отиват в жилището, където е тялото на мъжа. Той е открит в банята. По думите ѝ го е блъснала с тежест за фитнес по главата, но по мъжа са открити и обгаряния. Криминалисти смятат, че е пробвала да прикрие следите си. 

Жената е задържана. До ден сегашен - 4 дни след тежкият престъпен случай казусът не беше огласен от полицията или прокуратурата. След като TrafficNews публикува информация за убийството, от полицията разгласиха и тяхно известие: 

Досъдебно произвеждане е формирано в Първо районно управление (на МВР) по отношение на настъпила гибел на 28-годишен мъж. Сигналът е получен на 21 октомври. В апартамент в кв. Хр. Ботев било открито безжизненото тяло на мъжа, а при оглед са открити следи от принуждение. Местопроизшествиеето е непокътнато, подхванати са нужните процесуално-следствени дейности. По случая е арестувана 35-годишна жена. Работата на проверяващите продължава под наблюдаване на Окръжна прокуратура. 

Все още не е ясно какво е подтикнало Красимира Л. да отнеме живота на младия мъж. Познати на жертвата показаха, че са ги виждали дружно, само че не я познават. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР