28-годишният бивш шампион в категория петел Коди Гарбрандт се завръща

...
28-годишният бивш шампион в категория петел Коди Гарбрандт се завръща
Коментари Харесай

Коди Гарбрандт се завръща скоро

28-годишният някогашен първенец в категория " петел " Коди Гарбрандт се завръща в играта. Всичко беше съвършено за него в края на 2016 година, когато той победи Доминик Круз и завоюва купата в категорията. Коди беше непобеден в ММА и се надяваше на славно бъдеще, само че се сблъска с проблем. Той показа клетката два пъти със своя някогашен другар и съотборник Ти Джей Дилашоу и загуби с тежки нокаути.

Fight News coming soon @ufc #RiseAgain pic.twitter.com/KWkzqyC1eR
— Cody Garbrandt (@Cody_Nolove) December 12, 2019
Гарбрандт отдаде загубите на потреблението на неразрешени субстанции от страна на Ти Джей, който малко по-късно в действителност се провали на допинг тест и отнесе две години наказване. Коди от своя страна се завърна в клетката през март тази година и се изправи против Педро Муньоз. За негово съжаления някогашния първенец влезе в недомислена замяна на удари и още веднъж беше нокаутиран.

Сега той не се е бил към този момент съвсем година и показа в обществените мрежи, че напълно скоро това ще се промени. Гарбрандт към момента се надява, че ще стигне до златото, само че пътят няма да е елементарен за него. " Nolove " обаче си има вяра и показа в своя акаунт, че скоро се завръща, с цел да изгрее още веднъж.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР