28-годишната Вирджиния спря да си мие косата и ето на

...
28-годишната Вирджиния спря да си мие косата и ето на
Коментари Харесай

Млада майка не си мие косата с никакви препарати вече година, а резултатът е невероятен

28-годишната Вирджиния спря да си мие косата и ето на какво наподобява след 1 година

28-годишна жена престана да си мие главата с шампоан. Тя лиши от тази процедура и двете си деца. Младата майка споделя в този момент, че " в никакъв случай не са били толкоз щастливи ", написа thesun.co.uk. 

Семейството на Вирджиния Тепскот от Нов Южен Уелс (Австралия) е минала на извънредно натурални артикули, които не съдържат никакви изкуствени съставни елементи. 

Вирджиния и двете ѝ деца към този момент 1 година не вървят на коафьор, не употребяват шампоан и, сешоар и всевъзможни други средства за коса. И тя е във екстаз. 



" Сега косата ми е напълно друга: красива, плътна, нечуплива. Леко се разресва, не се заплита, възлите са по-малко. Вече не е суха, само че не се и мазни. На какво мирише? Мирише на коса ", споделя Вирджиния. 

Тя решила да се откаже от шампоаните, откакто прочела повече неща за ингредиентите им. Тогава тя била бременна и прекомерно, че е усещала " въздействието на химикалите, което добавяло излишно токсично натоварване ".



Вирджиния в този момент мие косата си единствено с вода и от време на време прави скраб със сода бикарбонат. За по-добро разресване употребява натурални масла. Ако косата ѝ се омасли, тя ѝ нанася прахуляк от корени на тапиока. 

Вирджиния има наследник и щерка. Ето какво споделя за тях: 

" Косите на щерка ми в никакъв случай не са виждали шомпоан. Ето за какво тя не е подложена на въздействието на изкуствени ингредиенти. Нейната коса наподобява безусловно обикновено. А за къдриците на сина ми всички споделят, че са прелестни ".  zdrave.to

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР