28-годишната Цветелина Грахич е заприличала на своята колежка Алисия. Младото

...
28-годишната Цветелина Грахич е заприличала на своята колежка Алисия. Младото
Коментари Харесай

Фенове нападнаха Цветелина Грахич: Приличаш на чучело, станала си клонинг на Алисия!

28-годишната Цветелина Грахич е замязяла на своята колежка Алисия. Младото момиче е прекалило с корекциите по лицето и тялото си и се е трансформирала в клонинг на вакарелката, видя HotArena . В последното парче на босненката „ Не се отхвърлят “ си личат множеството усъвършенствания на Грахич и даже за почитателите й е мъчно да я разграничат.

В песента Цветелина пее дружно Денис Теофиков и Малката, а приликата й с Алисия е шокираща. Бившата беквокалистка на Слави се е трансформирала в същинско плашило поради голям брой си операци. Още преди няколко години босненката наблъска в джуките си толкоз количество филъри, че даже Мара Отварачката ѝ завидя. Грахич също по този начин се подложи на пластична интервенция за увеличаване на бюста и поправя лицето си. През идващите години, с помощта на пластичната хирургия, физиономията на гласовитата босненка толкоз се видоизмени, че се постанова през половин година да си сменя персоналната карта. Цвети боядисва косата си във всевъзможни цветове и украси тялото си с голям брой татуировки.

От няколко месеца Грахич към този момент е част от „ Пайнер ”. Цветелина се надява най-сетне да й потръгне в кариерата и да случи на шлагер, писа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР