28-годишната Сара се влюбила в 68-годишния Дейвид независимо от разликата

...
28-годишната Сара се влюбила в 68-годишния Дейвид независимо от разликата
Коментари Харесай

Момиче се омъжи за бившия съпруг на майка си, но сватбата им се превърна в истинско фиаско

28-годишната Сара се влюбила в 68-годишния Дейвид без значение от разликата в годините им. Независимо, че никой не бил склонен със сватбата им и тя се трансформирала във крушение, през днешния ден те честват 10-годишнина от брака си и възнамеряват още веднъж да повторят обетите си.



Историята им бе разказана в предаване на английската телевизионна станция Channel 5
Двамата се срещнали, когато Сара била едвам на 14 години. Тогава Дейвид сключил брак с майката на момичето. Междувременно почнал да се сближава с доведената си щерка и двамата станали положителни другари. 

Когато след четири години Дейвид се развел с майката на Сара, той почнал връзка с щерка й и след напълно малко време двамата оповестили годежа си. Сара към този момент била на 18 години и никой не можел да им попречи да сключат брак. Но на сватбата им не пристигнал никой от поканените родственици и другари. Така те посочили, че не са съгласни с връзката на Сара и Дейвид.

Сара била доведена до олтара от... кучето си.

Оттогава са минали към този момент 10 години и обстановката към двамата към този момент е друга. Именно поради това Сара и Дейвид решили да възобновят обета си. Този път в наличието на околните, които последователно привикнали с връзката им.

" Вече доста другари и родственици ни поддържат, тъй че можем да създадем нова, алегорична женитба ", признава Дейвид. 

Превод: Блиц

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР