28-годишната румънска тенисистка Симона Халеп ще сключи брак с 40-годишния

...
28-годишната румънска тенисистка Симона Халеп ще сключи брак с 40-годишния
Коментари Харесай

Халеп вдига сватба с двойно разведен след US Open

28-годишната румънска тенисистка Симона Халеп ще подписа брак с 40-годишния предприемач Тони Юруц следващата година, оповестиха румънските медии. Според Wowbiz.ro, сватбата ще се състои през септември 2020 година, след края на Откритото състезание на Съединени американски щати.

Халеп ще каже " да " на половинката си в първокласен ресторант в нейния роден град Констанца. Двамата са възнамерявали грандиозна женитба и гостите може да са повече от 1000.

Сред тях ще има родственици на младоженците, доста тенисисти и други известни спортисти. През октомври стана ясно, че Стере Халеп, татко на четвъртата ракета в света, е дал утвърждението си за женитба, само че е помолил да не се пришпорва събитието, с цел да не повлияе това отрицателно на кариерата на щерка му.

" Всичко към този момент е премислено до най-малките елементи. Симона е щастлива, че всичко към този момент е проведено. Разбира се, остават няколко въпроса - роклята на булката, костюмът на младоженеца, само че всичко друго към този момент е готово “, споделя източникът.

Избраникът на Халеп е с генезис от Северна Македония. Той управлява шест компании в Румъния и има връзки с високите етажи на властта и е доста заможен. За него това ще е трети брак, като първите два са траяли много малко.

БГНЕС
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР