28-годишната майка на три деца, от ж. к. Ален мак

...
28-годишната майка на три деца, от ж. к. Ален мак
Коментари Харесай

Случаят с групово изнасилената млада благоевградчанка, майка на три деца се заплита

28-годишната майка на три деца, от ж. к. " Ален мак " в Благоевград, която се оплака в полицията, че е упоена и изнасилвана по трасето Лондон-Благоевград, не помни нищо от пътуването си, оповестява Struma.cом.

Както БЛИЦ писа казусът изуми проверяващите с дълбоката тайнственост, в която дамата го забули. В момента се назначават експертизи, които да потвърдят има ли принуждение върху 28-годишната жена. Разследването продължава, криминалисти от Второ ръководство на Министерство на вътрешните работи ревизират всеки подробност от казаното от жалбоподателката. Припомняме, че предходната седмица гастарбайтерката се прибрала при брачна половинка си, с цел да отидат на отмора, по време на ваканцията ѝ.

Докато се къпела, брачният партньор забелязал следи по шията ѝ, и когато я попитал какво се е случило, дамата с плач разказала, че като се качила в рейс от Лондон за България, си взела вода от водача, станало и зле и не помни нищо от цялото пътешестване. Шофьорът и трима негови приятели почнали да я закачат и оттук насетне не помни нищо от случилото се.

Пълна тайнственост и извънредно комплициран проблем пред локалните криминалисти. Затова са назначени експертизи, които да потвърдят има ли следи от упойващо вещество в кръвта на дамата, има ли следи от принуждение и т. н. Както struma.com писа не се изключва и вероятността историята да е съшита с бели конци за опрощение на " смучките " по шията на 28-годишната. Следим следствието на мистерията.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР