28-годишната майка на три деца от ж.к. "Ален мак" в

...
28-годишната майка на три деца от ж.к. "Ален мак" в
Коментари Харесай

Жена се прибра от гурбет цялата в смучки, даде странно обяснение

28-годишната майка на три деца от ж.к. "Ален мак " в Благоевград се оплака в полицията, че е упоена и изнасилена по трасето Лондон-Благоевград. Жената декларирала, че не помни нищо от пътуването си, оповестява "Струма ".
Миналата седмица гастарбайтерката се прибрала при брачна половинка си, с цел да отидат на отмора по време на ваканцията ѝ. Докато се къпела, брачният партньор забелязал следи по шията ѝ и когато я попитал какво се е случило, дамата с плач разказала, че като се качила в рейс от Лондон за България, си взела вода от водача, станало й зле и не помни нищо от цялото пътешестване. Шофьорът и трима негови приятели почнали да я закачат и оттук насетне не помни нищо от случилото се.
Пълна тайнственост и извънредно комплициран проблем пред локалните криминалисти. Затова са назначени експертизи, които да потвърдят има ли следи от упойващо вещество в кръвта на дамата, има ли следи от принуждение и т. н. Не се изключва и вероятността историята да е съшита с бели конци за опрощение на "смучките " по шията на 28-годишната.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР