28-годишната журналистка Бесте Сабри отдавна е простила на баща си

...
28-годишната журналистка Бесте Сабри отдавна е простила на баща си
Коментари Харесай

Бесте Сабри отдавна е простила на баща си, че я изостави като бебе

28-годишната журналистка Бесте Сабри от дълго време е дала прошка на татко си Субхи Карадаг, че ги е зарязал, когато била едвам 9-месечно бебе. Тогава татко й отпътувал сякаш на гурбет в Турция, от който по този начин и не се върнал. Тя преодолява тази тежка контузия с помощта на майка си Нели Юриева, както баба и й дядо й – Мехмед и Гюлфие Ферзу, които я отгледали с доста обич и постоянно я насърчавали да следва фантазиите си.

 

За сърдечната болежка на постоянно усмихнатата журналистка стана ясно по време на гостуването й в предаването „ Търси се “ по bTV. Макар Бесте да е плод на огромна обич и доста желано дете, ориста й не била по никакъв начин розова. Майка й я родила едвам 21-годишна.

 

Бащата на Бесте - Субхи Карадаг

Единствената връзка на Бесте с татко й била нейната баба по бащина линия, която упорствала двамата да приказват постоянно по телефона и да си бъдат близки. След кончината й обаче, Бесте съвсем не се чувала с татко си, единствено по празници и то не постоянно. Като цяло разговаряли два пъти годишно по телефона и по тази причина общите ваканции, когато журналистката била при татко си, не помогнали татко и щерка да се сближат. В последна сметка родителите й се развели.

Майката на Бесте - Нели Юриева

Бесте признава, че би желала да имат опция да поговорят някой път с татко й, само че към днешна дата няма какво да му прости. В предишното имала интервали, в които изпитвала потребност той да е до нея, само че и те отминали. На процедура тя от дълго време е превъзмогнала неналичието на мощна връзка с родителя си и отсъствието му от живота й във значими за нея моменти.

 

Бабата и дядото на Бесте - Мехмед и Гюлфие Ферзу

Освен, че около работата си Бесте няма времето, което би желала да прекарва с околните си, съжалява и че подценява себе си. Иска да добие нови умения, да опитва разнообразни занимания и да спортува повече. Или пък просто да се разхожда дълго с кучето си Кари – йоркширски териер. А може би и да написа.

Инфо: Уикенд

Тагове: Бесте Сабри btv „ Търси се “ Субхи Карадаг Нели Юриева Мехмед и Гюлфие Ферзу
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР