28-годишната Джулаиана е залязваща моделка, която рядко има изяви, пише

...
28-годишната Джулаиана е залязваща моделка, която рядко има изяви, пише
Коментари Харесай

Показността Им Изяде Главите! Държавата Удари Джулиана Гани И Илиян Найденов!

28-годишната Джулаиана е залязваща моделка, която рядко има изяви, написа „ Галерия “. От известно време тя се подвизава като треньор по аеробика в Монтана. Там се намира фитнес центърът на половинката й Илиян Найденов. Гани може да е признателна и на татко си, от който има няколко жилището и ги дава чартърен, с цел да може да се устоя обичайно всеки месец.

Илиян пък разчита на спортните си занимания като инструктор. Той изготвя хранителни режими и написа книги със препоръки за намаляване. Но единствено с специалността си Найденов няма по какъв начин да натрупа подобен капитал, че да си разреши Мерцедес за 130 бона, шушукат осведомени от родния му град.

Наскоро той подари баровското возило на Гани за рождения й ден. Изненадата била цялостна, когато паркираната пред дома й кола, оборудвана с всички екстри, се оказала специфичния й подарък за празника.

Джулиана постоянно се хвали, че получава освен цялостно внимание от страна на своя обичан, само че и жестове, които задоволяват капризите й, а и са много скъпи. Такъв е и жестът с пианото, което Найденов подари на Гани, с цел да може тя да развива своята пристрастеност и отколешна фантазия да свири.

Влюбените гълъбчета не стопират и да пътуват. Те обикалят разнообразни европейски градове, а също и доста други екзотични дестинации. Джулиана и Илиян към този момент бяха във Виена, където се сгодиха, в Париж, отскочиха също до Доминикана, Филипините и Бали. Навсякъде двойката отсяда в елитни хотели и тъне в лукс.

По всичко проличава, че Джулиана е много глезена и обичана от мъжа до себе си. Има коренна разлика от връзката с някогашния й Станимир Ташев, с който не изкараха и година като семейство, предават от hotarena.net.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР