28-годишна учителка по биология се призна за виновна по обвинение,

...
28-годишна учителка по биология се призна за виновна по обвинение,
Коментари Харесай

Руса учителка, преспала с ученик, шашна всички по време на ареста си

28-годишна учителка по биология се призна за отговорна по обвиняване, че е правила секс със собствен 17-годишен възпитаник. Тя се прочу със странната фотография, която ѝ направиха в полицията след ареста, написа The Sun.
Сара Мадън Фоулкс от град Локхарт, щата Тексас, театралничи за полицейска фотография извънредно усмихната и лъчезарна. Блондинката въобще не наподобява обезпокоена поради вероятността да влезе в пандиза, а като че ли се забавлява.
Фоулкс се надява да избегне пандиза, откакто пледира отговорна в съда. Това се случи откакто юристът ѝ Джейсън Насур съобщи, че омъжената учителка е необятно усмихната на фотосите, тъй като е почтена. „ Това не е отговорен човек, който преди малко е бил заловен. Когато всичко се обясни, няма да е по този начин, както изглежда”, сподели той.

Учителката, която преподава анатомия и логика на психиката в гимназията, е упрекната, че е имала връзка с малолетното момче. През март тази година тя сама се предала на полицията. Разследването по случая почнало след сигнал на учебната администрация, че тя е показвала на ученика материали със полово наличие, за да провокира предпочитание у него.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР