28-годишна компаньонка твърди, че повечето от клиентите й са женени,

...
28-годишна компаньонка твърди, че повечето от клиентите й са женени,
Коментари Харесай

„Спя с женени мъже през цялото време – не го смятам за изневяра, нито пък те.”

28-годишна компаньонка твърди, че множеството от клиентите й са женени, само че не се усеща отговорна или считайте го за „ машинация “.

Бившата счетоводителка Катия Кортес напусна уютната си работа в офиса и се потопи в света на моделирането и секс работата, като избра Playboy Плеймейтка на годината и сътвори сполучлива страница OnlyFans. Високопоставената конвой, която е хазаин на всепризнатия подкаст Kat & Mark Show, изсипа нечистотия върху видовете мъже, които й заплащат за секс.

Въпреки че в никакъв случай не желае да пита клиентелата си за положението на връзката им от боязън да не „ убие настроението “, Кортес има вяра, че към 50 % от мъжете, с които спи, са женени – и доста постоянно „ приказват с обич “ за другите им половинки.

Говорейки с Mail Online, австралиецът сподели: „ Не мисля, че в миналото съм имал женен клиент, който в миналото да е приказвал неприятно за жена си. Единствените, които в миналото демонстрират отчаяние от сътрудниците си, са тези минават през комплицирани разводи, само че даже и тогава пре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР