28-годишна жена, бременна с близнаци, е починала от COVID-19. Тя

...
28-годишна жена, бременна с близнаци, е починала от COVID-19. Тя
Коментари Харесай

Родилка и близнаците си отидоха заради коронавирус и хората пак не вярват, че има вирус

28-годишна жена, бременна с близнаци, е умряла от COVID-19. Тя е показала признаци на заболяването и все пак е поискала да остане у дома. Впоследствие обаче се влошила и била незабавно призната в болница в Сливен. Въпреки напъните на лекарите, дамата е умряла, а при незабавното секцио са извадени близнаците, само че те са били единствено по 500 грама и не са оживели.

Жената е от сливенското село Градец. Кметът на селото Веселин Урумов разяснява пред bTV, че фамилията от дълго време желало да има деца, предписание ин витро процедури.
 Опитът на Иран от пет КОВИД талази: Няма естествен групов имунитет против ковид, има крепко измиране Опитът на Иран от пет КОВИД талази: Няма естествен групов имунитет против ковид, има крепко измиране
Откакто избухна пандемията от новия ковид SARS-CoV-2, причиняващ заболяването COVID-19, главният въпрос е: Кога ще свърши? Отговорът...

В момента брачният партньор и свекърът на умрялата са карантинирани. Свекървата също е умряла откакто се разболяла от ковид - тя е била първата жертва на заболяването в фамилията. А кметът е единственият имунизиран против ковид в селото – от 4000 души. Не имат вяра – все пак, което се случи, разяснява той и добави, че има къде да се създадат ваксини, всичко е обезпечено, само че искащи няма. А от РЗИ има категорично писмо, че обстановката с ковид особено в това село е доста сериозна.

За 18 октомври, България удари нов връх в четвъртата вълна на вируса -.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР