28-годишен мъж, задържан за срок от 14 денонощия с решение

...
28-годишен мъж, задържан за срок от 14 денонощия с решение
Коментари Харесай

Избягал арестант нападна полицай

28-годишен мъж, арестуван за период от 14 денонощия с решение на Карнобатския областен съд от котелското село Градец, е нападнал служител на реда и е избягал, съобщи кореспондентът на БГНЕС.
Екшънът се разиграл към 16.50 часа през вчерашния ден, когато въпросният мъж е изведен от пространствата за настаняване на арестувани по реда на Указа за битка с дребното безчинство в Бургас, с цел да почиства региона към Пето Районно ръководство. Около 17.25 часа той нападал охраняващия го полицейски чиновник, употребявайки дървената ръкохватка на метла, като му нанесъл удар в региона на гърба. Полицаят паднал на земята, а 28-годишният пакостник побягнал в посока на бл. 57 в комплекс „ Лазур “, укривайки се в региона на железопътния прелез на бул. „ 24-ти Приморски пехотен полк “ и парк „ Езеро “. От нападението служителят на реда не е получил съществени пострадвания. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
„ Организирани са навреме издирвателни действия от страна на полицейските чиновници, както от страна на 5 Районно полицейско ръководство, по този начин и от останалите градски полицейски ръководства, към които са се присъединили и патрули от бургаската жандармерия, само че все още към момента не са се ознаменували с позитивен резултат дейностите на чиновниците на реда. “, съобщи Цветелина Рандева - представител на ОДМВР-Бургас.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР