28-годишен мъж задържаха за хулиганство и притежание на наркотици в

...
28-годишен мъж задържаха за хулиганство и притежание на наркотици в
Коментари Харесай

Млад мъж обезумя срещу полицаи, обижда ги с шушумиги и боклуци

 28-годишен мъж задържаха за безчинство и владеене на опиати в столицата. Екшънът се разиграл в столичния квартал " Люлин ", оповестяват от Столична дирекция на вътрешните работи.

" На 21.06.2019 година, към 20.30 часа, в гр. София, ж.к. " Люлин - 6 ", на паркинга на магазин " Кауфланд ", са били осъществени непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото: причинителят се качил на предния похлупак на длъжностен полицейски автомобил, почнал да прави фотоси, да крещи и да насочва обидни реплики към полицейските чиновници В. и Д: " Оставете ме отпадъци, нищо не съм направил, шушумиги! Искаш ли да се бием, няма проблем, едно в едно! ", се написа в известието, представено от Канал 3.

Деянието е съпроводено със опозиция против орган на властта, изпълняващ отговорности по запазване на публичния ред - причинителят оказал гневна опозиция при задържане, като изблъскал В. в региона на гърдите и се опитал да избяга, а при опит да му бъдат сложени белезници, замахнал с ръце към служителите на реда и изритал няколко пъти с крайник служебния автомобил.

В хода на следствието е открито, че причинител на описаното нагоре действие е лицето Н. Х., на 28 години. Изготвено е разпореждане за привличането му към наказателна отговорност, като му е повдигнато обвиняване за закононарушение от Наказателен кодекс. 

Предвид високата социална заплаха на действията, наблюдаващият прокурор е постановил задържане на обвинения за период до 72 часа, като е разпоредено привеждането му в постройката на СРС през днешния ден - на 24.06.2019 година - за разглеждане на искане за взимане по отношение на него на мярка за неотклонение " Задържане под стража ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР