28-годишен италианец удуши приятелката си и твърди, че го направил,

...
28-годишен италианец удуши приятелката си и твърди, че го направил,
Коментари Харесай

Италианец уби приятелката си: Тя ме зарази с COVID-19

28-годишен италианец удуши приятелката си и твърди, че го направил, тъй като му предала ковид, настояват прокурори.
Студентката по медицина Лорена Куранта е открита мъртва, откакто гаджето й Антонио Де Пейс самичък се обажда в полицията, с цел да заяви, че я е умъртвил, предава "Дейли мейл ".
28-годишният италианец също е медицински чиновник. И двамата са учили в Месина, Сицилия, където и живеели дружно от няколко месеца. Двойката е привлечена да оказва помощ в битката против разпространяването на COVID-19.
Лорена ще получи своята тапия посмъртно в символ на респект, споделят от университета в Месина.
В утринните часове на вторник младежът се е обадил на органите на реда, с цел да подаде сигнал за убийството. Пристигналите на място служители на реда повикали Бърза помощ, защото разкрили Антонио Де Пейс на пода в жилището с прерязани вени, съгласно италиански медии.
Той е бил избавен от сътрудници на Лорена в болничното заведение. Причината, която изтъкнал обаче за жестокото ликвидиране, била потресаваща. Италианецът споделил, че удушил момичето, тъй като му предало COVID-19.
Властите се съмняват в историята на Де Пейс. Първите проби от нощес демонстрират, че нито той, нито приятелката му са били инфектирани с ковид. В един от отчетите по случая се показва, че тестванията са били с негативен резултат.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР