28-годишен българин е арестуван, след като е блъснал умишлено лекия

...
28-годишен българин е арестуван, след като е блъснал умишлено лекия
Коментари Харесай

Българин е арестуван в Словакия, след като се е врязал в бензиностанция

28-годишен българин е задържан, откакто е блъснал съзнателно лекия си автомобил в бензиностанция на словашката автомагистрала Д1 край град Търнава.

Нападението се е случило при започване на януари, само че става обществена информация преди дни в словашките медии.

Мъжът е карал " Волво " с немска регистрация, като се е врязал в бензиностанцията с съвсем 180 км/ч, без да натисне спирачки.

При конфликта по знамение няма жертви, само че българинът е предизвикал вреди за към 200 000 евро.

Това оповестиха от Националната полиция на Словакия и разпространиха фрагменти от удара в обществените мрежи.

От записа се вижда по какъв начин без каквато и да е забележима причина колата се отклонява от автомагистралата, навлиза в отбивката за бензиностанцията и се врязва в колонките за зареждане на гориво.

Пробите за алкохол и опиати на българина са негативни. Той е арестуван, като по информация на локалния уебсайт startitup.sk е допустимо мъжът да е набожен маниак.

По време на разпитите в полицията той на няколко пъти викал " Аллах акбар ", а в отговор на въпроса за какво се е врязъл в бензиностанцията, декларирал: " Вътрешен глас ми сподели да насоча колата с цялостна скорост към бензиностанцията ".

При обиск на колата са открити предмети, които евентуално може да са свързани с незаконна активност, само че от полицията не дават повече информация.

По данни на startitup.sk името на българина е Митко Антонов Лазаров. Той към този момент е бил изправен пред съда, който го е оставил в ареста.

" Не е изключено сходни импулси и чувства да се повторят, да ги усети още веднъж и да насочи автомобила право в навалица хора и да аргументи още по-тежка непоправима последица - гибел. Тези обстоятелства са съществени даже като се имат поради събитията от последните няколко дни в Прага, където няколко студенти бяха убити от човек с сходен душевен профил ", е декларирал магистратът, представен от Dir.bg
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР