28 души начело с общинският председател на ГЕРБ в Баните

...
28 души начело с общинският председател на ГЕРБ в Баните
Коментари Харесай

28 души и общинският лидер на ГЕРБ в Баните напускат ГЕРБ

28 души отпред с общинският ръководител на ГЕРБ в Баните Венцислав Шишков напущат пратията. ”Напускам ГЕРБ и поста общински началник, тъй като не желая да виждам по какъв начин граденото от мен се разрушава и по какъв начин в партията намират място подмазвачеството, интригантството, диктатурата и задкулисието на избрани персони ”, написа той във фесбук.
Според него от последните листи на ГЕРБ са изключени настоящи общински съветници, с цел да намерят място ръководител на АБВ и член на Българска социалистическа партия.

" На номинационното заседание на Политическа партия ГЕРБ настоящите съветници бяха номинирани и определени от събранието без да има срещу или въздържал се. Изпълнителната комисия на ГЕРБ ги отстраниха от листата, от което пролича, че дерибействането в ГЕРБ от самозабравили се хора от регионалната конструкция на ГЕРБ Смолян е на разположение ", прибавя още той.

И по-късно прецизира, че доктор Даниела Дариткова със заеманите от нея постове в държавното управление и партията е изгубила връзка с обществеността и симпатизантите на ГЕРБ.

Д-р Дариткова това е насмешка по отношение на членовете и симпатизантите. Не желая да виждам по какъв начин ГЕРБ се трансформира в диктаторска партия, която се ръководи от един човек в цялата Смолянска област ", написа още той.

Припомняме, че неотдавна ГЕРБ напусна и някогашният кмет на Благоевград Атанас Камбитов. Кметът на Видин от ГЕРБ Огнян Ценков, също напусна ГЕРБ. И двамата се вляха в новия план на Цветан Цветанов. Заедно с Цанков напуснаха още 50 членове на общинската организация на ГЕРБ във Видин.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР