28 акта и 3 констативни протокола по Закона за горите

...
28 акта и 3 констативни протокола по Закона за горите
Коментари Харесай

28 акта съставиха за седмица горските стражари към СИДП

28 акта и 3 констативни протокола по Закона за горите сформираха през миналата седмица чиновниците на Североизточно държавно дружество, което стопанисва държавните гори в четирите области Варна, Добрич, Търговище и Шумен. От осъществените през интервала от 20 до 27 ноември инспекции 144 са на обекти за рандеман на дървесина, 203 – на транспортни средства, 279 – на ловци, а 60 – на други физически лица.

Три каруци и 1,5 куб. м нелегално добити дърва за огрев са арестувани при обход на територията на ДГС „ Генерал Тошево ”. За откритите нарушавания горските стражари в стопанството са съставили 6 акта.

Общо 18 акта са формирани при масираните инспекции в обсега на ДЛС „ Шерба ”, а по два регистрират от ДГС „ Омуртаг ” и ДГС „ Варна ”, където са иззети 0,5 куб. м дърва за огрев.

Два констативни протокола са формирани на територията на ДГС „ Нови Пазар ”, а един – в ДГС „ Шумен ”.
От началото на ноември горските стражари към СИДП са направили 2799 инспекции, като са съставили общо 84 акта по Закона за горите и два по Закона за лова и запазване на дивеча. От нарушителите са иззети 40,1 куб. м нелегално добити дърва за огрев 12 каруци и 3 моторни транспортни средства, регистрират горските стражари.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР