275 лв. ни излиза екскурзия с автобус до Италия, 179

...
275 лв. ни излиза екскурзия с автобус до Италия, 179
Коментари Харесай

За 30 лв на ден отдъхваме в спа хотел

275 лева ни излиза екскурзия с рейс до Италия, 179 кинта - до Гърция

30 лева дневно биха ни стигнали за отмора в спа хотел по празниците към Гергьовден, сочат данните от уеб страниците на туристическите организации, написа в. Монитор. Офертата е за Велинград и важи най-малко за 3 нощувки. В спа сегмента най-високите оферти за почивните към празника на войската дни са за нощувки от по 157 лева в хотел във Велинград и 127 лева - в Хисаря.
Решилите да " отскочат " до италианския мегаполис Милано по празниците туристическа организация предлага пътешестване за 275 лева Офертата включва и 3 нощувки и визити във Венеция, Мурано и Бурано. В случай че планираме да си удължим почивката по празниците и можем да стартираме лятната почивка против 833 лева Предложението е с включен полет със аероплан за 8 дни ол инклузив в египетския морски курорт Хургада на Червено море. Със малко над стотарка по-скъпо би ни коствало на човек, в случай че изберем ранна отмора на море за същото време в Коста Брава с цялостен интернат.
Пътуването е със аероплан и включва и екскурзия до Барселона.
Доста по-евтино бихме платили на родното море. За почивните дни към момента се оферират евтини нощувки от по 37 лева в Св. св. Константин и Елена край Варна. В хотел край Балчик пък има промо пакети за 3 нощувки със закуски общо за 185 лева В Свети влас обаче смъкват най-ниско цената до 25 лева на нощувка, само че за сметката на това би трябвало да търсим къде да ядем.
Достъпни предложения в последната минута има и за екскурзии за прилежаща Гърция. Срещу 179 лева можем да се пошетаме за 3 дни (с 2 нощувки) до Солун, скалните манастири край Метеора, Воден (Едеса) и Вергина.

Мераклиите по Гергьовден за 4 дни да отидат в Меката на тъмната бира Ирландия ще би трябвало да се бръкнат с по 770 лева за тур до Дъблин, като цената скача до 1010 лева, в случай че желаят да са единична стая. За същия брой дни за екскурзия със аероплан до Прага цената е 526 лева и за там се знае, че бирата е качествена.

В огромните планински курорти у нас също могат да се намерят ниски предложения, като за нощувка в апартаментен комплекс в Пампорово се желаят по 20 кинта, а в Боровец - съвсем десетарка от горната страна. Минималните предложения и на двете места са без храна.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР