270 абитуриенти от 10 паралелки изпрати Езиковата гимназия „Пловдив“ днес.

...
270 абитуриенти от 10 паралелки изпрати Езиковата гимназия „Пловдив“ днес.
Коментари Харесай

Пловдивската английска изпроводи абитуриенти си с димки и шампанско

270 зрелостници от 10 паралелки изпрати Езиковата гимназия „ Пловдив “ през днешния ден. С димки, шампанско, цветя, музика и доста неспокойствие мина празника на зрелостниците. Това съобщи "Марица ".


„ Изпращаме умни и знаещи хора, които имат своето бъдеще по целия свят и в най-елитните университети в сферите на науката, бизнеса, политиката и всички останали. При нас са най-елитните и хубави възпитаници “, сподели Николай Радев, шеф на ЕГ „ Пловдив “ в речта си на изпращането.



Младежите броиха десетки пъти до 12, пускаха балони и се пръскаха с шампанско.

“Всеки търси пламъчето си на друго място - в кафенетата, в интернет или в питейните заведения, аз го открих на едно ексцентрично място - класната стая. Това е учителят “– бе написала абитуриентака Жанет в съчинението си, отдадено на края на ученическите си години.



„ Може би не си даваме сметка, че всичко за нас завършва, само че нашата гимназия ще ни чака постоянно с отворени порти “, сподели Радост Гунгалова пред кореспондент на „ Марица “. Тя е една от надарените ученички на Английската гимназия, взела участие в „ Гласът на България “ и „ Х Фактор “. Заедно със своята съученичка Андреана Бакалова извършиха песента „ Я кажи ми, облаче ле бяло “ и разплака всички учители и гимназисти.



Накрая зрелостниците пуснаха 20 бели гълъба да отлетят в небето и си пожелаха триумф на идните изпити.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР