27 руски футболисти получиха повиквателна за... националния отбор. Селекционерът Валирий

...
27 руски футболисти получиха повиквателна за... националния отбор. Селекционерът Валирий
Коментари Харесай

Руският национален отбор по футбол се събира. Не е ясно за какъв мач


27 съветски футболисти получиха повиквателна за... националния тим. Селекционерът Валирий Карпин разгласи листата на формалния уебсайт на централата.

Играчите би трябвало да се явят на 21 март в Москва, само че не е ясно против кого и по кое време ще играят. След първите военни удари на Русия против Украйна на 24 февруари от УЕФА и ФИФА реагираха незабавно и извадиха националния отбор и всички клубни тимове от интернационалните шампионати.


Така Русия няма да играе против Полша в плейофите за класиране на международното състезание в Катар. Мачът трябваше да се състои на 24 март, а на " Дружина " -та беше присъдена служебна победа.

Карпин е повикал единствено футболисти, играещи в локалното състезание.



" Вероятно ще играем на 26 март, само че към момента не знам против кого. Проучваме обстановката. Може да играем между тях, може да изиграем и някакъв мач с младежкия тим ", съобщи селекционерът.

Руската федерация въпреки всичко апелира изваждането на отборите от шампионати и шампионати. Очаква се по проблема да се произнесе Спортният трибунал, който е последна инстанция.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР