27 партии, коалиции и независими кандидати са в гласуването за

...
27 партии, коалиции и независими кандидати са в гласуването за
Коментари Харесай

Григор Лилов за стратегията на кукловодите в европарламента

27 партии, обединения и самостоятелни претенденти са в гласуването за избор на 17 български членове на Европейския парламент. Сега в Европарламента има 8 политическо-партийни групи. По родната досегашна скица трябваше да има присъединяване във всички групи. Затова предходните евроизбори бяха манипулирани и фалшифицирани по този начин, че места получиха и сульо, и пульо - 7 партии и обединения.
Тогава гласоподаваха единствено 35.84% от гласоподавателите. Сега интензивността евентуално ще бъде по-висока.

Но за тези евроизбори това " знамение " едва ли ще се повтори. Защото от 8-те политическо-партийни групи в европейския парламент думата в решенията действително се чува единствено на три от тях. Четвъртата - на консерваторите, е с решаващия блок на депутати от Англия и Полша и заради това загуби своята тежест

Новата, надалеч по-рационална и интелигентна тактика на кукловодите е да упражняват масирано въздействие в Европарламента вместо да имат голо лимитирано наличие. Присъствието на всички места, само че без да е масирано, е без особени благоприятни условия, както беше с българските евродепутати при консерваторите. Повелята, по този начин да се каже, е да се концентрира човешкият запас в решаващите места вместо да се разпилява на доста.

*Затова Николай Бареков се отхвърли от съревнование за нов мандат.

* Затова в този момент, а не през вчерашния ден, завчера или някъде в предходните години всевъзможни медии и уеб сайтове вършат разкрития за Ангел Джамбазки от Вътрешна македонска революционна организация. Например за образованието му или за първокласния тризонет за няколко милиона евро в Париж и така нататък Който съгласно оправданията на Джамбазки бил на някакъв братчед с компания за визи и паспорти, натрупал благосъстоянието си в последните няколко години, през които изгря политическата звезда на Вътрешна македонска революционна организация.

Затова за сегашните евроизбори единствено трите съществени политически сили ще бъдат позиционирани. В трите съществени европейски политически конгломерации.

Освен това баницата на властта (парите) понижа и битката за нея стана доста жестока, с цел да се включват спомагателни играчи, и то без особена изгода на софрата.

Предвиждам Българска социалистическа партия и ГЕРБ да са в тъждество ( на предишните Борисов водеше с 1 евромясто). Равенство, тъй като то предпоставя еластичност и маневреност при решенията за вътрешния, българския политически терен. Движение за права и свободи ще усили наличието си с един евродепутат.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР