27-инчовият LG StanbyME Go TV може да работи до 3

...
27-инчовият LG StanbyME Go TV може да работи до 3
Коментари Харесай

Телевизор в куфар - необичаен, единствен по рода си

27-инчовият LG StanbyME Go TV може да работи до 3 часа на батерия, да се накланя и завърта

LG StanbyME Go TV се обрисува като желан сателит за пикник и фамилни излети
(снимка: LG Global)

Корейският производител LG приготвя за пазара необикновен, уникален тв приемник. StanbyME Go TV е 27-инчов 1080p LCD тв приемник, подложен в огромен куфар с вградена батерия и четири високоговорителя с обща мощ от 20 вата.

Идеята на LG е да направи тв приемника желан сателит за пикник, фамилни излети и спортни събития. За задачата новаторският артикул поддържа Bluetooth, Wi-Fi, гласово ръководство, AirPlay, повтаряне на екрана и  съгласуемост с iOS и Android устройства.

Възможностите за потребление на StanbyME Go TV са лимитирани единствено от въображението на потребителя и тричасовия живот на батерията. Дисплеят на тв приемника може да се накланя и завърта в пейзажен, портретен и десктоп режим.

Телевизорът работи с webOS софтуера на LG, тъй че клиентът получава нормалния набор от приложения за стрийминг. StanbyME Go TV може да се ръководи благодарение на сензорния екран, отдалечено, което има свое място в куфара, или посредством глас.

LG StanbyME Go TV  работи с webOS, тъй че потребителят има нормалния набор от приложения
(снимка: LG Global)

Производителят LG твърди, че неговият “телевизор в куфар ” дава отговор на спецификацията Dolby Vision и може да възпроизвежда първокачествен Dolby Atmos виртуализиран съраунд тон.

Компанията не показва цената на пиковата бляскавост, само че се допуска, че тя е много скромна, като се има поради оповестеният тричасов живот на батерията. Телевизорът се популяризира за потребление навън, на слънчева светлина, само че е ясно, че батерията ще се изтощи бързо, в случай че яркостта е висока.

При липса на източник на сигнал, StanbyME Go може да предложи осем образни тематики, като „ уютна пукаща камина “ или „ плажна сцена със тон на разбиващи се талази “.



LG възнамерява да продава своя “телевизор в куфар ” извънредно посредством личния си уеб страница на цена от $999,99, като първите поръчки ще бъдат доставени клиентите още в края на август. За тези, които създадат предварителна поръчка, компанията дава обещание да добави Bluetooth високоговорителя Xboom 360 като безвъзмезден бонус, който нормално коства $249.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР