27-годишният вратар на втородивизионния френски Нанси Батист Вале прекара 30

...
27-годишният вратар на втородивизионния френски Нанси Батист Вале прекара 30
Коментари Харесай

Вратар изнасилил девойка на площад, жена му го подкрепи!

27-годишният вратар на втородивизионния френски Нанси Батист Вале прекара 30 часа в ареста по обвиняване в обезчестяване, отправено от 18-годишна госпожица. Двамата се срещнали в дискотека, танцували, целували се, след което си тръгнали дружно и излезли на площад "Станислас " в центъра на Нанси, където станало изнасилването.

Девойката извикала полиция и футболистът бил арестуван. Той бил доста пийнал и не съумял бързо да провежда отбраната си, само че откакто трезвен дал показания и извикал парижка адвокатка да го пази.

Той е бил освободен от полицията и ескортиран в съда, където му била избрана мярката за неотклонение. Вале ще би трябвало да се подписва в сектора и да не търси контакт с обвинителката до делото. В полицията, а и в съда, той е признал, че фактически е правил секс с момичето, само че всичко било непринудено.

Признанието си той направи пред брачната половинка си, която пристигнала да го поддържа, само че надали е останала удовлетворена от чутото. От клуба пуснаха известие, че имат вяра в правораздаването.

Поради засиления интерес тренировката на тима с присъединяване на Вале беше при закрити порти. Самият футболист се надява да пази в идващия мач на Нанси.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР