27-годишният криминално проявен Иван Емилов Иванов от братядаскаловското село Гранит

...
27-годишният криминално проявен Иван Емилов Иванов от братядаскаловското село Гранит
Коментари Харесай

Първа СНИМКА на изверга, застрелял като куче Минчо в леглото до любовницата му

27-годишният престъпно проявен Иван Емилов Иванов от братядаскаловското село Гранит е арестуван по обвиняване в ликвидиране на локален гражданин, осъществено в ранните часове на 22 август.

В хода на формираното досъдебно произвеждане е открито оръжието, противозаконен револвер АП, от който са били създадени 8 изстрела, а три от патроните са попаднала в гърдите и корема на спящия в леглото си в тоя час 29-годишен Минчо Стефанов, написа "Монитор ".

Извънредно! Пипнаха изверга, умъртвил брутално Минчо в леглото до любовницата му

Убийството е осъществено от осъждания за дребни обири Иван Иванов, който е направил частични признания.

Той е следствен и за опит за ликвидиране отпреди 3 години. Мъжът е приключил единствено седми клас, след излизането си от пандиза се хванал да работи във компания, производител на колела.

По думите му до решението да простреля шурей си /жертвата е живеела на фамилни начала със сестра му Мария/ пристигнало след нейните многократни недоволства от тормоз и побоища.

Пистолетът е бил открит при обиски в дома на брат му Бисер, който също има зад тила си няколко неоправдателни присъди за обири.

Извършените експертизи са потвърдили, че тъкмо с това оръжие е осъществено закононарушението, разясниха от старозагорската окръжна прокуратура, откъдето желаеха Иван Емилов да остане за непрекъснато в ареста. Не било изключено към него зад решетките да се причисли и Бисер за съучастие.

При укриването на револвера марка АП участвалите и останалите общо трима братя на арестувания.

Сигналът за гибелта на Минчо Стефанов е бил подаден в районно управление (на МВР) „ Полиция “ – Чирпан от двамата братя, първичната версия беше, че незнаен е разрушил вратата на къщата и от упор прострелял спящата до брачната половинка си жертва, след което се е укрил.

Жителите на Гранит описват, че 29-годишният Минчо е изтърпял присъда за ликвидиране на 69-годишна жена от прилежащото село Черна гора, осъществено до момента в който не бил навършил пълноправие на 25 януари 2007 година.

Страховити разкрития за убития в леглото до любовницата си мъж в село Гранит

Напуснал е килията преди 3 години, тогава заживял с втората си братовчедка в родното село на татко си Гранит. Жената имала момиченце от предишна връзка.

В началото на тази година Мария е била изпратена в Кипър сякаш като домашна помощница, а в действителност е трябвало да работи като продажница, описват жителите на Гранит. След голям скандал околните й събрали немалка сума, с която я откупили от сутеньора и тя се завърнала напролет назад в България.

Оказало се обаче, че е претърпяла тежка психическа контузия и не е в положение да гледа дребното момиченце, което е обещано на приемно семейство.

Деня преди убийството Мария е била на обзор при психиатър в Стара Загора, разясниха импровизирано проверяващите. Една от защитните тези на обвинявания в убийството е че шурей му е притискал Мария да стане нощна жрица.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР