27-годишният Денислав В. е задържан заради побоя над баща и

...
27-годишният Денислав В. е задържан заради побоя над баща и
Коментари Харесай

Нови мутренски СНИМКИ на нафукания колектор бияч Денислав В., който смля с бухалка баща и син от сунгурларско село

27-годишният Денислав В. е арестуван поради побоя над татко и 17-годишния му наследник в сунгурларското село Вълчин. Денислав е от Козлодуй, само че от дълги години живеел в Бургас. Той е чиновник на компания " Микрокредит ", потвърдиха от офиса на компанията в Бургас, само че отхвърлиха спомагателен коментар, написа " Флагман ". Младият мъж фактически е с внушителна фигура и очевидно неслучайно е употребен от компанията за бързи заеми, оповестяват източници на изданието, които изпращат фотоси на събирача на задължения.



Свидетели описаха, че са били заплашвани по най-циничния метод от Денислав. Той работил извънредно надменно, а методът му напомнял на мутренските способи от 90-те години.

Вчера, без да е предизвикан по какъвто и да е метод, той преби двама души във Вълчин, а малко по-рано заплаши със същото мъж от Бургас. По двата случая има формирано досъдебно произвеждане. Търсят се още жертви на Денислав.



Предвид експанзивния му метод сигурно има такива и е въпрос на време да дадат показания. Почти несъмнено на Денислав ще бъде поискана непрекъсната мярка " задържане под стража ".

В момента той е в ареста на Първо РУП Бургас, където ще остане за 72 часа.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР