27-годишният актьор, който за първи път стана известен след появата

...
27-годишният актьор, който за първи път стана известен след появата
Коментари Харесай

Звездата от One Day Leo Woodall разкрива сцената, която е смятал за „ужасяваща“ да заснеме, защо смята, че Декстър е малко „t**t“ и признава, че НЕ иска сериалът да бъде сравняван с Normal People

27-годишният артист, който за първи път стана прочут след появяването си в сезон 2 на White Lotus като Джак, разкри за опита си в GQ Hype този месец.

Героят на Лео Декстър прекарва нощта с Ема в последната им вечер в университета и сериалът наблюдава връзката им на една и съща дата през идващите 20 години.

Двамата влизат и излизат от живота на другия, основно заради компликациите, които Ема изпитва с променената персона на Декстър след реализиране на ниско равнище на популярност.

По това време Декстър се бори с неизлечимата болест на майка си и една сцена го демонстрира по какъв начин идва късно в фамилния си дом след вечер, изпълнена с кокаин.

Звездата от One Day Лео Уудъл се трансформира в шлагер за една нощ след превъплъщението си в Декстър Мейхю против Ема Морли от Ambika Mod в сериала на Netflix

Майката на Декстър Алисън [...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР