27-годишната Парис Хермс се е сдобила с трети комплект импланти.

...
27-годишната Парис Хермс се е сдобила с трети комплект импланти.
Коментари Харесай

Германската Барби с най-големите гърди в страната

27-годишната Парис Хермс се е сдобила с трети комплект импланти. Благодарение на пластичните хирурзи, в този момент тя е уверена, че има най-големия бюст в Германия. 27-годишното момиче, известно като "Барби от Берлин ", захласнато от пластичните интервенции, сложи третия си комплект от гръдни импланти. В резултат на това сега тя има бюст, който несъмнено не остава неусетен, оповестява "Сън ".

Гърдите на Пари тежат към два кг. Пищната моделка споделя, че в този момент се усеща доста добре.

"Когато се разсъниха след упойката, се усещах доста щастлива. Бях доста удовлетворена, че всичко свърши и най-сетне реализирах това, което желаех ", споделя тя. Германската Барби споделя, че счита, че огромните гърди са доста женствени и секси.

Първите гръдни импланти са платени от бабата на "Барби " Дарис. Тя се съгласила, защото обичаната внучка, която тя възпитала от дребна, мечтаела от дълго време за такава смяна.

За мнението на другите хора по отношение на тялото ѝ, "Барби " е метафизичен настроена. "Някои хора считат, че моят външен тип е добър, а някои не, което е разбираемо, несъмнено, тъй като всеки има собствен личен блян, когато става дума за хубост ", споделя тя.










Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР