27-годишната медицинска сестра Клер Мичъл от Колчестър в британското графство

...
27-годишната медицинска сестра Клер Мичъл от Колчестър в британското графство
Коментари Харесай

Пълничка медицинска сестра сбъдна мечтата на всеки мъж, стана секс бомба

27-годишната здравна сестра Клер Мичъл от Колчестър в английското графство Есекс в миналото е била много пълничка, по-късно почнала да страда от недохранване. Едва през днешния ден тя е намерила своя пример за хубост, при което тя не е длъжна да се лимитира в храната. По време на ученическите си години Клер е била обект на насмешки поради нейното тегло, написа в. " Дейли Мейл ". Дълбоката детска контузия обаче предиздвикала момичето да стартира да работи върху себе си по-късно.


Силното предпочитание да отслабне бързо подтикнало Клер към крайни ограничения,. Тя понижила размера на одобряваните калории - два пъти по-малко от дневната форма. Клер почнала да лъже родители и другари, че се храни, до момента в който се морила от апетит. Тя напълно изключила сладкото от своя дял, хранейки се единствено с късчета шоколад, в случай че има специфичен случай. Целта обаче била реализирана: тя почнала да носи облекла 40-и размер... Но това се оказало не това, за което тя си мечтала.
" Преди моето превъплащение аз не знаех по какъв начин желая да наподобявам. Заради неналичието на убеденост в себе си съвсем с никой не общувах и се пробвах да се държа на отдалеченост от другите ", споделя Клер.
Била е следващата скучна вечер, в която Клер висяла в Инстаграм. Случайно тя се натъкнала на страница за фитнес на девойки и още в същия ден тя решила да стартира да подвига тежести.
" Започнах да квалифициран с тежести, тъй като този тип натоварвания са отличен тип за горене на мазнини. Именно това ме накара да стартира. При това не се ограничавах доста в храненето, постоянно при тренировките не се раздавах на макс ", изяснява Клер.
По-късно тя се среща и с профилите на девойки, посветили се на фитнеса. Тя харесала в моделите съчетанието на женственост и мощ, по тази причина решила, че желае да прави тъкмо това в живота си. " Виждайки дамите със мощни и стройни тела, аз разбрах, че няма да стана удовлетворена от себе си, в случай че не стана и аз такава. Започнах да вървя във фитнеса с мои другари. Не упражнявах с тях, само че това ми оказа помощ да разпаля упоритостта в мен ", споделя Клер.

Започвайки тренировките, Клер започнаха да приема два пъти повече храна на ден. За няколко месеца тя качва 10 кг мускулна маса. Започва да носи облекла с един размер по-големи. При това тя признава, че спомагателните килограми и тренировките са я създали по-щастлива. " Самоувереността ми литна до небесата, сега нося облекла, които в предишното в никакъв случай не бих носила. Сега заедно съм с високо вдигната глава и виждам хората непосредствено в очите, а не в пода ", хвали се Мичъл.
" Никой не схваща моята пристрастеност към фитнеса, само че мнозина споделят, че биха желали да имат тяло като моето. Това доста ме ласкае ", споделя Клер.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР