27-годишната Мартина харчи на поразия милионите на бившия депутат Бившият

27-годишната Мартина харчи на поразия милионите на бившия депутат Бившият ...

Бракът на Гущеров пред провал заради доведената му щерка.

27-годишната Мартина харчи на поразия милионите на бившия депутат
Бившият депутат от БСП и милионер Добромир Гущеров е в изключително влошени отношения със съпругата си Диана, пише „Галерия“. Точно 3 години след пищната им сватба, двойката е на път да се разведе заради доведената щерка на Гущеров – Мартина.

27-годишната дъщеря на Диана от първия брак харчела на поразия от фамилните пари и
с размаха на ламя  
била способна да глътне дори баснословните милиони на Добромир Гущеров.

Мартина живее заедно с приятеля си - футболиста Димитър Евтимов, в Англия. Тя не работи, но пък за сметка на това поддържа пословично висок стандарт на живот. И макар Димитър Евтимов да е вратар в клубния „Нотингам Форест“ с добра заплата, майка й Диана ежемесечно й превеждала тлъсти суми по сметката.

Неслучайно Мартина и Евтимов могат да си позволят редовни ваканции до екзотични дестинации като
Малдивите, Доминикана,
Тайланд и пр. Ежедневните джобни на доведената щерка на Гущеров пък се равняват на една средна работна заплата у нас. Двамата с футболиста вечерят само в реномирани ресторанти в градчето, в което живеят, а през деня Мартина е много заета да поддържа външния си вид в скъпарски салони за красота.

В началото Добромир Гущеров нямал нищо против да заделя по някой лев месечно за доведената си щерка. Мартина обаче започнала да прекалява и това подразнило Гущеров. „Аз също имам син, но той работи и печели достатъчно, за да се издържа сам. Крайно време е и дъщеря ти
да разбере как се изкарват пари“,  
изригнал бившият депутат.

Така от няколко месеца насам отношенията между Гущеров и Диана все повече се нагнетявали, докато преди седмица съпругата му не си изнесла багажа. Според запознати обаче милионерът ще направи всичко възможно да се сдобрят, тъй като не желае да има втори развод.

Припомняме, че Добромир Гущеров вече има
един провален брак зад гърба си
с д-р Анелия Цанова, от която има син – Християн Гущеров. Когато се запознава с Диана Русанова, тя е обикновена сервитьорка, но успява така да му завърти главата, че ексдепутатът отслабва с 50 кг. Днес Диана и Добромир живеят в Тирол, където преди няколко години Гущеров си купи къща с уникален алпийски дизайн.

Източник: hotarena.net