27-годишната Мартина харчи на поразия милионите на бившия депутат Бившият

...
27-годишната Мартина харчи на поразия милионите на бившия депутат Бившият
Коментари Харесай

Бракът на Гущеров пред провал заради доведената му щерка

27-годишната Мартина харчи на пакост милионите на някогашния народен представител
Бившият народен представител от Българска социалистическа партия и милионер Добромир Гущеров е в извънредно влошени връзки със брачната половинка си Диана, написа „ Галерия “. Точно 3 години след обилната им женитба, двойката е на път да се разведе поради доведената дъщеря на Гущеров – Мартина.

27-годишната щерка на Диана от първия брак харчела на пакост от фамилните пари и
с размаха на ламя  
била способна да глътне даже баснословните милиони на Добромир Гущеров.

Мартина живее дружно с приятеля си - футболиста Димитър Евтимов, в Англия. Тя не работи, само че пък за сметка на това поддържа пословично висок стандарт на живот. И въпреки Димитър Евтимов да е вратар в клубния „ Нотингам Форест “ с добра заплата, майка й Диана ежемесечно й превеждала тлъсти суми по сметката.

Неслучайно Мартина и Евтимов могат да си разрешат постоянни ваканции до екзотични дестинации като
Малдивите, Доминикана,
Тайланд и прочие Ежедневните джобни на доведената дъщеря на Гущеров пък се равняват на една междинна работна заплата у нас. Двамата с футболиста вечерят единствено в реномирани заведения за хранене в градчето, в което живеят, а денем Мартина е доста заета да поддържа външния си тип в скъпарски салони за хубост.

В началото Добромир Гущеров нямал нищо срещу да заделя по някой лев месечно за доведената си дъщеря. Мартина обаче почнала да прекалява и това подразнило Гущеров. „ Аз също имам наследник, само че той работи и печели задоволително, с цел да се устоя самичък. Крайно време е и щерка ти
да разбере по какъв начин се изкарват пари “,  
изригнал някогашният народен представител.

Така от няколко месеца насам връзките сред Гущеров и Диана от ден на ден се нагнетявали, до момента в който преди седмица брачната половинка му не си изнесла багажа. Според осведомени обаче милионерът ще направи всичко допустимо да се сдобрят, защото не желае да има втори бракоразвод.

Припомняме, че Добромир Гущеров към този момент има
един провален брак зад тила си
с доктор Анелия Цанова, от която има наследник – Християн Гущеров. Когато се среща с Диана Русанова, тя е елементарна сервитьорка, само че съумява по този начин да му завърти главата, че ексдепутатът отслабва с 50 кг. Днес Диана и Добромир живеят в Тирол, където преди няколко години Гущеров си купи къща с неповторим алпийски дизайн.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР