27-годишната Лиз Хикс от Редсток, Англия, майка на бебе, решила

...
27-годишната Лиз Хикс от Редсток, Англия, майка на бебе, решила
Коментари Харесай

Майка на бебе реши да даде урок на приятеля си, който поиска от нея селфи с голите й гърди (СНИМКИ 18+)

27-годишната Лиз Хикс от Редсток, Англия, майка на бебе, решила да съобщи значим урок на своя сътрудник и татко на детето - 35-годишния Рос Кейси откакто до момента в който работел, той й изискал да му изпрати секси селфи на нейните гърди. Когато получила на телефона си молбата за провокативна фотография, Лиз таман кърмела дъщеричката си Сидни и й хрумнало да покаже на обичания си какво значи да си стоиш в къщи и да се грижиш и занимаваш с едно новородено бебе, без да имаш съвсем никакво свободно време, изключително за мисли от съкровен темперамент.

Лиз изпратила на Рос голо селфи единствено че... голите й гърди били покрити с повърната храна от бебето.



" Това е действителността на кърменето, което на него му убягва, до момента в който през множеството време не е в къщи, споделя младата майка пред " Дейли Мейл ". - Когато сходно нещо като повръщането от детето се случи, би трябвало човек да го одобри с възприятие за комизъм, другояче в противоположен случай го чака психическо затормозяване и рев ", споделя още тя.



Рос доста се изненадал, когато видял фотографията, очаквайки вместо нея пикантно селфи, само че го приел смеейки се, по неговите думи. Той се зарича да оказва помощ повече на обичаната си, с цел да бъде тя по-спокойна и по този начин да имат повече време един за различен.



Превод и редакция: БЛИЦ





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР