27-годишната каскадьорка Ваня от втория сезон на Игри на волята

...
27-годишната каскадьорка Ваня от втория сезон на Игри на волята
Коментари Харесай

Ваня от Игри на волята крие жестока семейна драма

27-годишната каскадьорка Ваня от втория сезон на " Игри на волята " бързо се наложи над останалите дами и стана водач в нейното племе.

Характера си Ваня е калила още от дребна, а зад това се крие жестока фамилна драма. Именно поради татко си става толкоз борбена и няма доверие в никого, още по-малко в мъжете.

Къдравата каскадьорка не поддържа никаква връзка с татко си. Още до момента в който е била дете той не участва в живота ѝ. Като огромна се е пробвала да организира няколко диалога с него, само че се е разочарова е към днешна дата го е зачеркнала от живота си.

Като претекст тя акцентира това, че е много нахален и не уважава дамите. Нейната майка е била подложена на систематичен тормоз от негова страна и по този начин и не се трансформирал. Ваня претърпява извънредно присъединяване си в " Игри на волята ", защото в лицето на Тодор от нейното племе вижда своя татко. " Той се държи по същия недодялан метод ", споделя тя.
 Ваня от
Чувствителна, прочувствена, грижовна и спорна Ваня обича да пее, да написа лирика, да прави десерти, да снима и да инсталира. Тя е професионален каскадьор, ненавижда лъжата и се гордее, когато я дефинират като образец за подражателство.

Изнервят я самодоволните хора и тези, които настояват, че могат неща, които в никакъв случай не са опитвали. Филмите, които я разказват най-добре като човек, са: анимацията „ Храбро сърце “, „ Бурлеск “ и „ Карате кид “. Няма нещо, без което не би могла да живее. Самоопределя се като водач, само че единствено в случай че обстановката го изисква.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР