27-годишната Каролин О’Донахю от Северен Лондон е била много едра

...
27-годишната Каролин О’Донахю от Северен Лондон е била много едра
Коментари Харесай

Всички й се подиграваха, но тя загуби цели 63 килограма без тренировки и...

27-годишната Каролин О’Донахю от Северен Лондон е била доста едра съвсем през целия си умишлен живот. По време на студентските си години тя толкоз наедряла, че достигнала до внушителните 140 кг, пише  jenata.blitz.bg.

Каролин споделя, че постоянно е била обект на насмешки от другари, минувачи по улиците, в градския превоз и даже в питейните заведения. Въпреки издевателството и обидите обаче, тя никак даже и не мислела да отслабва.

През 2017 година обаче всичко се трансформирало. Причината е, че майка й Уенди, която също страда от затлъстяване, се стопила до 55 кг. Виждайки какъв брой щастлива е родителката й Каролин решила да последва примра й и да си достави толкоз позитивни страсти.



Тя се отхвърля от нездравословната храна и стартира да си хапва уравновесено.

За три седмици тя изгубила цели 5 кг. Това е стимулирало и въодушевило. До лятото на 2018 към този момент тежала към 100 кг, а към днешна дата цели 77.



Заради бързата загуба на тегло обаче Каролин се сблъскала с нов проблем – кожата на корема й увиснала и това я принудило да даде не дребни суми за козметични процедури.

„ Всичко си коства, всяка стотинка и изпитание ”, признава тя.



Сега тя освен наподобява по-добре, към този момент има о-хубава работа, а от година към този момент се сеа с млад и хубав мъж на име Марк, който я поддържа във всичко и доста я обича.

Каролин поддържа профила си в Инстаграм, където разгласява фотоси „ преди ” и „ след ” и приказва какви са тайните за отслабването й. Момичето обича да се майтапи с обстоятелството, че се отървава от непотребните килограми без нито една подготовка.



Каролин си признава, че не обича спорта и не може да се принуди да стои в салона Е, тя към този миг не се нуждае от него.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР