27-годишната Хизър Фриймън отпочивала с приятели на Хаваите, но това

...
27-годишната Хизър Фриймън отпочивала с приятели на Хаваите, но това
Коментари Харесай

Шокиращо ВИДЕО запечата как девойка пада във водопад от голяма височина

27-годишната Хизър Фриймън отпочивала с другари на Хаваите, само че това за малко да й коства живота. Виновни били любознанието и неспазването от страна на дамата на защитните ограничения. Тя не съумяла да устои на изкушението да застане над водопад и паднала от огромна височина. На главата на туристката била закачена камера GoPro, която снимала рухването на видео, оповестява LADBible.

От видяното може да ви спре дъха.

В този ден Хизър и компанията й отишли на разходка из гората, с цел да се насладят на девствената природа на острова и да се заредят с позитивни страсти за цялата година.



Всичко вървяло по проект и нищо не предвещавало проблеми, до момента в който младата жена не обърнала внимание на водопада, който я привлякъл със своя звук.

Хизър Фрийман се отделила малко от групата и реши да застане на ръба на скалата. Гледката, която се разкрила пред нея, била в действителност неповторима. Тя обаче нямала време да й се наслаждения изцяло.

Работата е там, че след няколко секунди Хедър се подхлъзнала и полетяла надолу, като всичко можело да приключи съдбовно.

Видеото към този момент е гледано от десетки хиляди консуматори в Мрежата, станали очевидци на същинско знамение.

Превод и редакция: БЛИЦ

ВИДЕОТО
можете да видите ТУК

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР