27-годишната Дениз Хайрула, която преди няколко години гръмна с новината,

...
27-годишната Дениз Хайрула, която преди няколко години гръмна с новината,
Коментари Харесай

Дениз Хайрула избяга в Турция: Плеймейтката се глези по скъпи ресторанти в Истанбул

27-годишната Дениз Хайрула, която преди няколко години гръмна с новината, че е половинката до към този момент починалия Христо Сираков, неотдавна още веднъж разбуди интереса към себе си с присъединяване си в риалити предаването " Ергенът ". Самата тя показа във видео за vbox7, че е влезнала в него само за популярност, а не за любовта на Виктор Стоянов.

Виж още: Семейна отмора: Александра Богданска още веднъж отпраши за Гърция със сина си

Туркинята очевидно е решила, че има потребност да бъде малко в свои води, тъй като сега тя е в Истанбул със своя другарка, която виждаме в отражението на огледало на една от фотосите. Моделката изпълни новия си профил в Instagram с фрагменти и видеа от първокласни заведения за хранене, в които си похапва страхотни вкусотии. Щом може да си се глези момичето, дано го прави. А и дано не забравяме въпреки всичко, че хубавицата също след " Ергенът " стана инфлуенсър. Такава ѝ е работата.

Виж още: Новата мода това лято: Инфлуенсърки си снимат... задните елементи! Пандемия от дупета заля Instagram

Преди броени дни Дениз се върна от Българското Черноморие, където беше на отмора с Виктория Капитонова, Людмила и Благовеста. Момичетата тогава в действителност му отпуснаха края по нощните заведения и заведенията за хранене в Свети Влас. Ето на това се споделя живот - от отмора на отмора.

Изображение: https://www.instagram.com/denizhayrulafenix/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР