27-годишната американка Холи Лий винаги е била пухкава. Още в

...
27-годишната американка Холи Лий винаги е била пухкава. Още в
Коментари Харесай

Пищната Холи покори Instagram с невероятната си фигура /снимки/

27-годишната американка Холи Лий постоянно е била пухкава. Още в ученическите й години наднорменото тегло й създавало куп проблеми и насмешки от страна на съучениците й.
Това обаче не я сломило духом, а в противен случай – стимулирало я и тя почнала да съблюдава прецизни диети и да спортува, с цел да може да шашне всички и да стане кралица на бала. Това обаче по този начин и не се случило, тъй като тя останал все по този начин пухкава.
Един ден обаче Холи посетила фешън плач и животът й се трансформирал на 180 градуса. Към днешна дата тя има над милион и половина почитатели в Instagram и всички въздишат по обилните й форми. Щом отишла на въпросното ревю тя видяла, че моделките не са кльощави мадами, а обилни дами. Тогава тя открила, че би трябвало да одобри тялото си такова каквото е и да се помири с формите си.
Тя към момента постоянно посещава фитнес залата, тъй като с помощта на тренировките може да поддържа фигурата си във типа, в който е в този момент. Днес Холи живее в Лос Анджелис. Тя взе участие интензивно в фешън ревюта и е главното лице на множеството обществени събития.
Пищната дама постоянно разгласява фотоси от живота си в обществената мрежа. Между другото, над един милион и половина души я следват в Instagram. Разбира се, не всеки харесва фигурата й.
Все отново Холи в никакъв случай не е криела същинските си ограничения. Тя разясни, че ханша й е 170 сантиметра, а самата тя тежи 64 кг.
Историята й потвърждава, че без значение по какъв начин една жена наподобява, то тя може да бъде секси и милиони да въздишат по нея.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР