27-годишна учителка в прогимназия роди от 11-годишния си ученик! Родителите

...
27-годишна учителка в прогимназия роди от 11-годишния си ученик! Родителите
Коментари Харесай

В Прокуратурата Рипнаха! 26-Годишната Учителка Ани Роди От 11-Годишното Гаменче На Класа Сашко! Ето Снимки! Фука Се: Най Го Обича Отзад!

27-годишна учителка в прогимназия роди от 11-годишния си възпитаник!

Родителите на 11-годишния Александър Алън от Хюстън Тексас се усъмнили, че има нещо доста гнило, когато младият учебен уличник разгласил фотография на преди малко родилата си преподавателка по история Анабел /Ани/ Андрюс с шокиращия коментар:

Една от моите к*чки роди!

Родителите мигновено уведомили полицията, и в следствието изплували покъртителни обстоятелства, предава WNDR.



" Момчето в действителност имало връзка с младата преподавателка. Смартфона му разкрили голям брой нейни фотоси по долни дрехи, правени от него, както и актови видео клипове ", разкрива комисар Тайрел Съмърс от локалната полиция.

Оказва се, че младият състезател водел деен сексуален живот, и разказвал на другите си приятелки от учебно заведение, по какъв начин госпожата го обича най-вече откъм гърба!

Ани Андрюс е арестувана мигновено и е признала пред проверяващите, че е имала връзка с малолетния плейбой, само че не била сигурна, че той е бащата на бебето, тъй като през интервала на зачеване имала и други сътрудници.

Прокуратурата изисква ДНК разбор, с цел да се откри дали в действителност Александър е бащата на бебето. Жената е мигновено уволнена от работа, и обвиняването гони наказване от 12 години отнемане от независимост.

Родителите на Александър са завели цивилен иск за 300 000 $./BRADVA.BG
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР