27-годишна от Разлог погълна огромна доза лекарства и попадна в

...
27-годишна от Разлог погълна огромна доза лекарства и попадна в
Коментари Харесай

Дни преди рождения си ден младо момиче от Разлог се изпокара с гаджето си и взе най-страшното решение

27-годишна от Разлог погълна голяма доза медикаменти и попадна в реанимация на благоевградската болница. Инцидентът с младата жена станал в дома й към 22,30 часа, тя е открита от околните си изгубила схващане, написа Struma.bg.  Погълнала е таблетки от разнообразни лекарства – „ Ксанакс “ и противовъзпалителни. Първа помощ й е оказана във филиала за незабавна помощ в Разлог и по неотложност в среднощ е превозена в МБАЛ – Благоевград.

Предприети са реанимационни дейности, организира се интензивно лекуване под интензивно наблюдаване на анестезиолози. Силната интоксикация на организма е овладяна, заяви шефът на МБАЛ – Благоевград доктор Огнян Митев. Обстоятелствата за усвояване на свръхдоза лекарства се обясняват, допуска се, че дамата е изпаднала в меланхолия след скандал с приятеля й. Само след седмица потърпевшата има рожден ден. Това е третият опит за самоубийство единствено за 5 дни в района.

Завчера в благоевградската болница бе призната 13-годишна тийнейджърка, която бе погълнала към 30 таблетки разнообразни лекарства – за сърце и кръвно налягане. Състояниянието й към този момент е нормализирано и е изписана за домашно възобновяване. Само ден преди нея в болничното заведение бе призната и 17-годишна, която се натровила с медикаменти след скандал с член на фамилията, тя също е изписана в положително положение от МБАЛ – Благоевград.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР