27-годишен военнослужещ бе осъден на въдворяване за десет години в

...
27-годишен военнослужещ бе осъден на въдворяване за десет години в
Коментари Харесай

10 г. затвор за войник, участвал в германска мрежа за сексуално насилие над деца

27-годишен военнослужещ бе наказан на въдворяване за 10 години в психиатрична клиника от затворен вид поради полово принуждение над малолетни. Това стана на първа инстанция по дело, обвързвано с разкрита в Германия огромна мрежа за разпространяване на детска порнография, съобщи ДПА.

Мъжът беше признал, че 30 пъти е малтретирал полово четири деца на възраст сред 1 и 5 години. В някои от случаите става дума за тежко полово принуждение. Мъжът е записвал и снимал по какъв начин е насилвал и 7-годишно момиче, след което споделил видеозаписите и фотосите с онлайн чат сътрудници.

Първите улики, отвеждащи към работилата на територията на цяла Германия мрежа за детска порнография, се появиха през октомври в Бергиш Гладбах, град в Западна Германия. След това следствието се популяризирало на територията на всички 16 федерални провинции на Германия.

Младежи изнасилиха 13-годишна, до момента в който е в безсъзнание

Войникът, който стана първият наказан по случая, съобщи, че негови жертви са били главно доведеният му наследник и личната му щерка, която съгласно обвиняването той подлагал на полово принуждение, до момента в който брачната половинка му била на работа. Мъжът направил същото и с дъщерята на човек от Бергиш Гладбах, с който си общували по чата, както и с племенницата му.

При произнасянето на присъдата другояче спокойният млад мъж избухна в сълзи. "Мога единствено да се извиня ", сподели боецът. Той добави, че се надява децата да могат да преодолеят контузията.

Само в провинция Северен Рейн-Вестфалия за присъединяване в мрежата за детска порнография са обвинени още 21 души, съгласно полицията.

Първото дело по случая стартира през април в град Мьонхенгладбах. По него двама 39-годишни мъже застанаха на подсъдимата пейка по обвинителен акт от 79 точки за полово принуждение, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР