27-годишен водач, опитал да избяга от полицейска проверка в Русенско,

...
27-годишен водач, опитал да избяга от полицейска проверка в Русенско,
Коментари Харесай

Полицията гони надрусан шофьор, не спрял на стоп палка

27-годишен лидер, опитал да избяга от полицейска инспекция в Русенско, бил открит да ръководи след приложимост на амфетамин, а в колата му била открита марихуана, оповестиха от ОДМВР в дунавския град. Екшънът се разиграл на 4 декември към 00:30 часа на пътя Русе – Силистра.

В региона на 28-ми километър, автонаряд от районно управление (на МВР) - Сливо поле подал сигнал със стоп палка на лидер на лек автомобил марка " Фолксваген " модел „ Голф “ с разградска регистрация, движещ се в посока гр. Тутракан. Водачът обаче не спрял, а дал газ и траял, при което бил последван от полицейските чиновници и в последна сметка спрян. При инспекцията било открито, че колата е ръководена от 27-годишен мъж. На чиновниците незабавно направило усещане, че той дава отговор несъответстващо на заложените въпроси и по тази причина те потърсили подпомагане от екип на пътната полиция.

На лидера била направена инспекция за приложимост на алкохол с техническо средство. Пробата се оказала негативна, само че осъществената инспекция за приложимост на наркотични субстанции и техни аналози с техническо средство дала позитивна реакция за приложимост на амфетамин.

На лидера бил формиран акт за определяне на административно нарушаване, връчен му е ваучър за проучване и казусът бил предаден на проверяващ служител на реда в бранш „ Пътна полиция “, който образувал бързо произвеждане за закононарушение по чл.343б, ал.3 от Наказателен кодекс, против 27-годишния мъж. В хода на работата по случая, при инспекция в автомобила полицейските чиновници разкрили саморъчно свита цигара, полиетиленово пликче със суха тревна маса, гриндер и електронна везна.

При изработен полеви наркотест на сухата тревна маса, тя дала реакция за марихуана. За откритото е формирано бързо произвеждане по разказа на РУ-Сливо поле, с оглед закононарушение по чл.354а от Наказателен кодекс, против 27-годишния мъж, прецизираха от МВР-Русе.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР