27 години ще лежи зад решетките 23-годишен наркоман, който миналата

...
27 години ще лежи зад решетките 23-годишен наркоман, който миналата
Коментари Харесай

27 години затвор за наркоман, пребил до смърт родилка от ревност

27 години ще лежи зад решетките 23-годишен наркоман, който предходната есен преби до гибел от ревнивост 18-годишната си другарка. Присъдата постанови уголемен състав на Варненския областен съд, който почете настояването на страните за кратко правосъдно разследване.

След като си призна виновността и одобри всички обстоятелства и условия, изложени в обвинителния акт, Красимир Атанасов се отърва от пожизнен затвор, защото по закон наказването му бе редуцирано с 1/3.

Това е седмата ефикасна присъда на младия ром. Последната излежал в края на октомври 2016 година Пет месеца по-късно заживял с 18-годишната Надежда Стойчева в къщичка в кв. Аспарухово. Изгората му била бременна от различен, когато се събрали.

На 22 октомври предходната година тя родила недоносено момченце, което изоставила в болничното заведение и се върнала вкъщи при Красимир. Въпреки това той продължавал да ревнува, че е имала връзка с различен. На 7 ноември гневът му ескалирал и след скандал той пребил до гибел Надя. Удрял я с юмруци и ритници, опитал се и да я души. Според съда убийството е осъществено по изключително непосилен за жертвата метод.

Красимир ще търпи наказването си при първичен непоколебим режим. Той бе наказан да заплати и 210 000 лева кръвнина на майката и невръстния наследник на Надежда. Присъдата предстои на обжалване или митинг пред Апелативен съд – Варна.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР